Ny Destiny trailer och hyllning till alla spelare – alla Guardians

Bungie har, lagom till Gamescom i Köln, släppt en ny trailer inför den kommande expansionen Destiny: The Taken King. Förutom att trailern är schysst regisserad och en kanonkula i marknadskriget, är den också en hyllning till alla Destinyspelare. Den sammanfattar effektivt det gångna året och känslan av att spela Destiny samtidigt som den visar allt häftigt vi spelare kommer att uppleva i september.

Med den här trailern och Gameinformers jättelika reportage finns det otroligt mycket att prata om. Men just nu kommer jag bara njuta av hypen. Vi ses i orbit.

Destiny: The Taken King släpps 15 september.

Ni följer väl oss på @VarvatSe?

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.