Avboka alla planer i veckan, Iron Banner är tillbaka!

Utan vidare uppståndelse från Bungies sida är pvp-eventet Iron Banner tillbaka i Destiny. Fram till måndag natt nästa vecka kan spelare tävla i Crucible Control för att erhålla utrustning lika bra som den i raiden Crota’s End. Det stämmer! Den här gången har Lord Saladin med sig handskar och skor med 36 i Light, vilket kan ta upp en spelare till level 32. Dessutom säljer han en guldpläterad shotgun som jag dreglat efter i månader och en scout rifle, båda med 331 i maxskada.

Jag kommer inte att vara nådig. Krossa eller bli krossad, det är det enda som gäller i Iron Banner.

Lycka till!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.