Ny DLC till Shadow of the Tomb Raider ute nu!

Har du saknat att äventyra med Lara Croft den senaste tiden? Då är väntan över! Den nya DLC:n till Shadow of the Tomb Raider har äntligen släppts!

Det nedladdningsbara materialet går under namnet “The Price of Survival” och vi kommer få följa Lara samtidigt som hon försöker lösa mysteriet med sin största fiende och samtidigt gör det som Lara gör bäst: utforskar grottor och äventyrar!

Förutom den nya berättelsen så innehåller DLC:n även en ny kostym med flera spännande fördelar. Exempelvis dämpar den ljudet av Laras fotsteg vilket gör henne svårare för fienderna att upptäcka. Alla som köper materialet kommer också få ett nytt vapen och en helt ny färdighet till Lara. Den nya färdigheten kommer underlätta för Lara när hon ska följa fiender och gör att deras konturer blir synliga genom väggar och hinder. Mycket hjälpsamt med andra ord!

Som en del av den här uppdateringen kommer också grottor och gravar från spelets huvudberättelse att bli spelbara i Score Attack och Time Attack.

Shadow of the Tomb Raider: The Price of Survival är ute nu till PS4, Xbox One och PC.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.