Ny, fräsch spelutrustning från Logitech G

Logitech G har tillkännagivit en global expansion av sin produktportfölj med spelutrustning, genom nya, officiellt licensierade League of Legends-produkter. Den nya uppsättningen av spelutrustning finns nu att köpa.

Produkterna ingår i den specialdesignade kollektionen inspirerad av den världskända musikgruppen K/DA –  en virtuell popgrupp med temaversioner av League of Legends-karaktärerna Akali, Ahri, Evelynn, Seraphine och Kai’Sa. Med kollektionen tillgodoser Logitech G fans med högpresterande spelutrustning i unik design som återfinns i K/DAs universum.

Kollektionen som är designad med avstamp i K/DAs färgskala och estetik, inkluderar bland annat de uppskattade produkterna Logitech G502 HERO gamingmus och Logitech G PRO speltangentbord. Kollektionen innefattar även det exklusiva Logitech G333 LoL gaming in-ear hörlurar.

Kollektionen består av sex olika produkter:

  • Logitech G733 K/DA LIGHTSPEED trådlöst headset
  • Logitech G333 K/DA hörlurar
  • Logitech G502 HERO K/DA  gamingmus 
  • Logitech G305 K/DA LIGHTSPEED trådlös gamingmus 
  • Logitech G PRO K/DA mekaniskt tangentbord
  • Logitech G840 K/DA musmatta

Kollektionen tillkännagavs för första gången i oktober 2020, som ett resultat av ett exklusivt, flerårigt partnerskap med Riot Games, skaparen av League of Legends.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.