Thrustmaster släpper en gör-det-själv-kontroll

eSwap Pro Controller går att modda efter eget behov.

Hårdvaruutvecklarna Thrustmaster släpper nu en helt ny kontroll för PC och PS4. Det är den första handkontrollen som är utrustad med T-MOD-teknologi. eSwap Pro Controller är utvecklad för att passa alla typer av spelare. Detta tack vare möjligheten att placera knappar och styrkors som användaren själv vill. Thrustmaster har dessutom utvecklat en egen programvara där spelaren kan kontrollera knapparnas funktioner, styrkan i vibrationerna och annat som kan vara avgörande i intensiva online-strider.

eSwap Pro Controller är officiellt licensierad för PlayStation 4 och har en mängd moduler i olika färger och former. Dessa säljs separat.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.