Ny gameplayvideo för Battlefield 3: Armored Kill

[youtube id=”fTSPhoLaEkI” width=”600″ height=”350″]

Armored Kill, expansionen för Battlefield 3, är på intågande med releasedatum i september. Den kommer att innehålla en rad  nytt innehåll till det populära skjutspelet, bland annat 5 nya körbara fordon med 20 nya unlocks, samt möjligheten att spawna i flygplan och låta ”döden regna ner”. Det kommer även ett helt nytt spelläge som heter Tank Superiority där spelare måste slåss i pansarvagnar för att kontrollera specifika områden på olika banor. Släng in några nya banor, bland annat snöiga berg och öppen ökenterräng, så har du en ganska klar bild över vad den här expansionen kommer ge.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.