Finalversionen av iCEnhancer till GTA IV är här

GTA IV släpptes år 2008 och sedan dess har grafiken åldrats som sig bör. Detta passade inte Hayssam Kellany som började arbeta på en mod för att förbättra spelets grafik. Resultatet blev iCEnhancer som bland annat ökar frameraten i spelet med 25%, har en utökad färgpalett, bättre lens flare med mera. Moden förvandlar den föråldrade spelgrafiken till ett steg närmare fotorealism och har nått sin slutversion som nu finns att ladda ned gratis på den officiella hemsidan. Ladda ned och prova!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.