Bota tristessen, vinn fina priser!

Sony drog för ett tag sedan igång sin Anti-Boredom vars syfte är att bota tristessen i Norden. Så som sommaren har varit hittills så känns det som att vi kan behöva all uppmuntran vi kan få. Som det ser ut nu så framstår dock Sverige som det tråkigaste landet i Norden och det vill vi på Varvat.se ändra på.

Tävlingen är enkel. Man skall helt enkelt ladda upp ett klipp till kampanjens Facebook-sida som visar exempel på hur en trist situation kan göras till en rolig. Ett bra exempel på hur väntan på bussen kan göras lite roligare finner ni här. Det är dock inget krav på att Playstation Vita är med i filmen.

Nu vill vi helt enkelt hjälpa Sverige att bli lite roligare! Ladda upp ditt bidrag till sidan så kan du dessutom vinna fina priser från Sony, bland annat en sprillans ny Vita. Till på köpet så lottar vi på Varvat.se ut ett antal Vita-spel till alla som deltar i kampanjen. Allt du behöver göra är att skicka en länk till ditt bidrag till vita@varvat.se. Vinnarna presenterar vi när kampanjen är över!

Vad väntar ni på? Sitt inte här och läs. Ut och filma och visa att Sverige är Nordens roligaste land!

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.