Ny info om Cyberpunk 2077 väntar 11 juni i Night City Wire

Utan några detaljer har CD Projekt Red utannonserat något gällande Cyberpunk 2077 den 11 juni. Troligtvis väntar en sändning med information och gameplay jämförbart med det vi brukar se från E3. Du bör inte missa det.

Night City Wire är en händelse för Cyberpunk 2077 som du bäst gör plats för i kalendern. Torsdagen den 11 juni, exakt tid ännu oklart, är dagen då CD Projekt Red troligtvis ger oss mer information gällande det efterlängtade rollspelet.

I månader nu har fans levt på smulor av information, som till exempel att spelets DLC kommer motsvara det vi såg till The Witcher 3, och baserat på åldersklassificeringen som nyligen publicerats vet vi att vi kommer kunna välja bröststorlek, rumpa och könsorgan på karaktären. Vi har också lärt oss att Cyberpunk 2077 kommer ha Xbox Smart Delivery vilket gör att du kan använda samma spel till både Xbox One och kommande Xbox Series X.

Exakt vad Night City Wire kommer presentera är som sagt oklart. Med tanke på att alla sommarens stora spelmässor är inställda har många utgivare och utvecklare vänt sig till molnet för att visa upp sina alster. Night City Wire kommer troligtvis vara en presentation med ny information, gameplay och liknande.

Eventet är den 11 juni och vi på Varvat återkommer när den exakta tiden och plattformen för sändningen är utannonserat.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.