Cyberpunk 2077 hotfix 1.05 ute nu

Den sista patchen det här året har landat och fixar massor av konstiga buggar och ojämnheter. Däremot är inte polisernas insatstid förändrats - däremot dör inte civila lika lätt!

I går kväll damp årets sista uppdateringen för Cyberpunk 2077 ner i downloads-fliken. På Playstation 4 är patchen över 17 GB stor och innehåller massor av fixar till flera av spelets större uppdrag. Så om du satt fast på ett uppdrag kan det vara åtgärdat nu. Patch 1.05 skall också förhindra en del krascher och jämna till olika grafiska detaljer för chromatic aberration och film grain (jag rekommenderar ändå att konsolspelare stänger av de funktionerna för stabilitet).

Sorgligt nog ser vi inte en justering till polisinsatserna som just nu är hysteriskt aggressiva och spawnar på dig bara du råkar skjuta fel. Däremot har civilister fått mer HP och ska inte råka dö av en hagelkula från 40m avstånd.

Utöver det finns det även ett par förändringar till PC och generella UI-buggar. Du kan läsa hela listan av förändringar här.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.