Ny info om Pokémon Legends: Arceus på onsdag eftermiddag i Pokémon Presents

På onsdag kan vi vänta oss ny information om det nya äventyret Pokémon Legends: Arceus samt lite smått om de omarbetade Pokémon Brilliant Diamond och Pokémon Shining Pearl som kommer i november.

Det officiella Pokémon-kontot meddelade i helgen att vi på onsdag får ny information gällande det kommande spelet Pokémon Legends: Arceus som utannonserades för första gången i februari. Arceus vidareutvecklar den välkända pokémon-formeln och tar steget ut i en öppen värld. Där får du utforska och katalogisera pokémonarter i ett gammaldags Sinnoh, och om föregående spel är något att gå på, kommer vi troligtvis stifta bekantskap med den titulära Arceus!

Är du lika hajpad som vi är på Legends: Arceus? Missa då inte strömmen imorgon klockan 15:00 på Pokémons officiella Youtubekanal.

Du kan också läsa mer på Pokémon Legends: Arceus hemsida. Spelet släpps den 28 januari 2022.

Utöver information om Legends: Arceus ska spelutvecklaren även dela mer information om de kommande omarbetade versionerna av Diamond och Pearl. Pokémon Brilliant Diamond och Pokémon Shining Pearl ligger närmast på horisonten och släpps 19 november och är nya, uppgraderade versioner av originalen från 2007. Då Brilliant Diamond och Shining Pearl är trogna återgivningar ska det bli spännande att se vilka nyheter spelen får – kan det gälla dess onlineläge?

Läs mer om Pokémon Shining Pearl och Pokémon Brilliant Diamond på dess officiella hemsida.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.