Ladies and gentlemen! Start your enginges!

Colin Furze är en brittisk uppfinnare och filmmakare som även finns på Youtube. Med över 8.5 miljoner följare visar han oss nu hur du kan bygga Junkrats ultimate – Riptire.
Efter att ha spenderat veckor is sitt verktygsfyllda skjul har han hittat ett sätt att tillverka den den där runda, ondskefulla tingesten med hutlös radius som förstör för diverse lag i Overwatch. Detta kommer komplett med motorsågsdrift, stora taggar och en fjärrkontroll. Han har t.o.m. lyckats implementera en motorcykel i bygget! Allt detta medan han förblir trogen den design som Riptire fick av Overwatchteamet.

I den första videon, som ni kan se här ovan, förklarar Colin hur han gått tillväga. Det är två videos till på gång där vi kommer få se hur starkt hjulet faktiskt är. Det har kapacitet att ta sig fram längre sträckor, med en respektabel hastighet. Det exploderar dock inte.

Tror jag.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.