Ny patch och säsong till Overwatch

Patch 1.8.0
Efter att ha startat på PTR tidigare den här månaden har den nya patchen nu blivit tillgängligt för Windows, PlayStation 4 och Xbox One.
Uppdateringarna ger oss en del intressanta förändringar till spelet;

Game Browser
Denna nya funktion är en förlängning av Overwatchs Custom Game-läge. Det låter dig justera inställningarna för olika kartor, spellägen och hjältar, för att lättare låta dig skräddarsy matchen precis som du vill.

Capture the Flag
Capture the Rooster blev Overwatchs mest populära brawl och det är här för att stanna. Om du går in i Arkade Mode kommer du hitta det där.

Hjälteuppdateringar
Det har gjorts gott om förbättringar till Overwatchs hjältar, bland annat Bastion, som nu är sarkare och mer flexibel. Fram med kopparna, för salta tårar kommer fällas, till unisona rop av ”OP! OP!”

Competitive – Säsong 4
Tillsammans med den nya patchen kommer även en ny säsong av Competitive Play. Utvecklarna har varit och pillat lite på finesserna för att finslipa det ytterligare.
Höglevlade spelare måste spela fler compmatcher för att undvika rankfall pga inaktivitet(?), bli bättre med siktet och träffsäkerheten och prestigen som är skill ratings. Kul.
Bara spelare som når topp-500 i slutet av säsongen kommer få belöning, vilket ska uppmuntra spelare att hålla en hög rating. Skitkul.
För att uppmuntra tävlandet kommer spelet dölja all skill rating under 500.

Jag hoppas verkligen att detta inte innebär att vi små dödliga amatörer med skill rating runt 2000 (lååångt från de 500 bästa) inte kommer få någonting alls, för det skulle snarare få mig att dra mig bort från competetive. Om det inte finns en morot att locka med är det inte värt det. Något kan ha varit märkligt formulerat, men jag håller det öppet för tolkning än så länge. Vi får se hur det faktiskt fungerar när det väl kan testas i praktiken.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.