Twitch + Blizzard = Ultimate Overwatch League

Twitch, den ledande aktören för streaming har slagit sig ihop med Blizzard Entertainment för att utannonsera deras kommande erbjudande för Overwatch League All-Access Pass 2019. Nu kan fans köpa ett pass för halva priset, $14.99 (strax över hundralappen) som del i Ultimate Overwatch League superfan bundle. Detta ger tillgång till bl.a. ett förbättrat Command Center som ger utökad inblick i matcherna, som t.ex. en vy från förstaperson av alla spelare. Det kommer även 200 OWL-tokens (för ett värda uppåt 80 kr), rabatter på OWL merch, belöningar och nya prisgivande utmaningar under säsongen. OWL 2019 startar 14 februari.

“Vi vill möta den kommande säsongen i Overwatch League med ett All-Access Pass i samarbete med Blizzard för att skapa den bästa upplevelsen för fans. Vi har lyssnat på communityts feedback från förra säsongen och vill leverera på det i år.” sa Matt McCloskey, VP Commerce på Twitch. “Det största önskemålet har varit att få fler personliga sätt att titta på OWL så vi har förbättrat Command Center för en bättre upplevelse. Detta innefattar fansens möjlighet att välja huvudvy från alla motståndare, när som helst. De kan även välja på ett brett utbud av mallar för kameran, bl.a. overhead-läge. Kameran har inte bara en överlägsen flexibilitet jämfört med tidigare säsonger, men den kommer ändra sättet som tittare kan ta del av e-sport i framtiden.”

“Overwatch League kommer bli större och bättre under 2019 och detta i samband med Overwatch League Twitch All-Access Pass,” säger Overwatch League Commissioner Nate Nanzer. “Vi har fått en massa bra feedback från vårt community under 2018 och jag ser fram emot att få visa passägare vad vi har hittat på i det utvecklade och förbättrade Command
Center. Overwatch League All-Access Pass är packat med prisvärda saker och nya egenskaper som fans över hela världen kommer tycka om.”

Mer specifika detaljer kring det kommande passet är:

  • Nytt pris – För en engångskostnad får fans All-Access-passet för $14.99, vilket är halva priset av fjolårets pass.
  • Permanenta belöningar – Passet gäller fram till 31 december 2019, men alla Twitch-emotes, badges och in-game-innehåll stannar kvar efter perioden.
  • Overwatch League Command Center – När Overwatch League 2019 startar den 14 februari kommer passägare låsa upp tillgång till ett Twitch-exklusivt Command Center, vilket ger dem möjlighet att hoppa mellan första person från alla spelare, huvudläget för sändningen, samt en mängd olika mallar som kan skräddarsys. Detta innefattar en helkarta i overhead-läge för att se precis allt som händer.
  • 200 Overwatch League Tokens – Dessa tokens, för ett marknadspris av $9.99 value, kan användas för att köpa skins från Overwatch League-lagen. Med över 200 skins finns det en del att välja på. Du måste koppla ditt Battle.net-konto för att kunna motta tokens.
  • Rabatt på Overwatch League merchandise – Fansav OWL kommer kunna köpa merch från OWL till bra priser. Om fans köper ett All-Accesspass får de en engångskod som ger 20% rabatt på deras varukorg.
  • Chat room för All-Access-ägare – Chatta med andra ägare av All-Accesspasset. Detta innefattar en Q&A med spelare i slutet av varje matchdag.
  • Bits för Twitch Prime-prenumeranter – Twitch Prime-medlemmar som skriver upp sig för Overwatch League All-Accesspasset får 500 Bits vid påbörjad prenumeration. .
  • Tittarutmaningar – Passägare kan delta i veckoutmaningar. Belöningarna är bl..a. emotes, channel badges och top global cheer badges som låter fans visa världen deras engagemang för deras favoritlag.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.