Ny story-trailer för Armored Core VI (och gameplay!)

Bara en dryg månad kvar nu!

Idag släpptes en ny storytrailer för Armored Core VI: Fires of Rubicon. Tyvärr är det fortfarande förrenderade och välregisserade glimtar vi får, men den likbleka sci-fi-dystopin talar sitt tydliga språk även i denna trailer. Både ljud och röstskådespel vittnar verkligen om en AAA-produktion som vi får hoppas håller hela vägen ner till gameplay. Med en dryg månad kvar till release finns dock hopp om att vi kan få fler hands-on-intryck inom kort.

Armored Core VI: Fire of Rubicon släpps den 25 augusti på PlayStation 4–5, Xbox One/Series X|S samt PC (via Steam). Förutom japanskt och engelskt tal kommer spelet med hela 12 olika språkinställningar för text (engelska, franska, italienska, spanska [och ”neutral spanska”], tyska, polska, ryska, koreanska samt kinesiska [traditionell och förenklad]). Bandai Namco och From Software vill verkligen se till att så många som möjligt får styra gigarobot och färga världen röd och svart med lasrar och bly.

Själv har jag inte varit så här pepp på robotar sedan Front Mission 1st Remake. Men nu är det dags för lite mer direkt kontroll över spektaklen till robotdräkter. Det är tio år sedan senaste delen i mechfesten som är Armored Core, och jag är helt redo att sprängas spektakulärt i min troligtvis urdåliga (men vrålcoolt utsmyckade) gigarobotdräkt.

Uppdatering: Den efterfrågade gameplaypresentationen finns nu på YouTube:

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.