Armored Core VI Fires of Rubicon är släppt och exploderar på Steam

Armored Core VI Fires of Rubicon har lanserats och gör en explosiv succé på Steam.
Karl Urban välkomnar dig till Rubicon.

From Software och Bandai Namco är naturligtvis stolta att meddela att Armored Core VI Fires of Rubicon är ute. Som en hängiven fan av From Softwares spel är jag också stolt att rapportera spelets överväldigande framgång! Med väldigt positiva betyg från över 8000 användare och en position på säljtoppen går det inte att förneka spelets relativa framgång. Eller välinvesterade marknadsföring.

Även kritiker har berömt spelet för spelmekanik, världsbygge och action. Flera källor jag personligen respekterar och delar omdömen med har mycket positivt att säga om From Softwares senaste alster. Fextralife, Alana Pierce och Force Gaming. Så medan du överväger Armored Core VI Fires of Rubicon kan du lyssna in vad dessa kritiker säger. Men jag rekommenderar er självklart att vänta in vår egen recension.

Armored Core VI Fires of Rubicon finns ute nu på PC via Steam, Playstation 5, Playstation 4, Xbox Series X|S, samt Xbox One.

Få en snabb överblick på Armored Core VI Fires of Rubicon

Armored Core är en av From Softwares äldre varumärken, äldre än till och med Dark Souls! Så det är en hel del gamers där ute som nyligen anslutit sig till From Softwares heliga kyrka och inte har någon erfarenhet av vad exakt ett Armored Core-spel är. Den här översiktsvideon från Bandai Namco är en suverän introduktion till spelet.

När du ändå är i farten skulle jag rekommendera att även kika på story trailern. Eller varför inte titta på det 13 minuter långa klippet som går genom spelmekaniken i Armored Core VI? Den är smarrig!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.