Ny trailer för Etrian Odyssey V visar upp Shamans

Atlus har släppt en ny trailer för Etrian Odyssey V. I den nya trailern får vi se lite mer om spelets Shaman-klass och lära oss allt vad det innebär.

Shaman-klassen kommer att vara en supportklass i spelet som ger dig speciella färdigheter att hjälpa din tappra grupp äventyrare. Att nyttja dessa färdigheter på ett bra vis kan vara nyckeln till seger!

Etrian Odyssey V släpps till Nintendo 3DS den 17:e Oktober och det finns en liten demo ute nu för alla som vill prova på spelet innan release!

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.