Etrian Odyssey V: Beyond the Myth ute nu!

Om du skulle vara på trädklättrarhumör så behöver du inte längre vänta. Ladda din 3DS och ge dig på att klättra upp till toppen av Yggdrasil i Etrian Odyssey V: Beyond the Myth!

För er veteraner av serien så är den gemytliga kartan på nedre skärmen tillbaka, likaså känslan av att skapa sitt eget äventyr. Det börjar i sedvanlig ordning med att du skapar ditt lag som sen ska ut i labyrinter och andra gömda platser mitt i Yggdrasil. Det bjuds även på episka turbaserade strider mot allehanda fiender längs din väg mot toppen.

Så greppa lyktan och börja klättra redan nu!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.