Ny trailer från Saints Row IV

[youtube id=”0BJTwT3Enrk” width=”600″ height=”350″]

Deep Silver och Volition har släppt en helt ny gameplay-trailer från Saints Row IV som är galnare än någonsin! Man kommer att spela som Amerikas President och att få slakta aliens med sitt rosa raketgevär och kasta in oskyldiga människor i hårda smutsiga väggar med sin telekinetiska kraft ser otroligt frestande ut. Att Saints Row serien den senaste tiden har blivit mer och mer galen är inget som ligger gömt under mattan och här visar man att allt vi har sett hittills bara har varit en försmak på vad som komma skall. Nu har våran gröna planet blivit invaderad av en utomjordisk ras som mer än gärna vill sabotera för The Saints och har teleporterat hela gänget till en bisarr Steelport simulation. Superkrafter som gör att vi kan hoppa som Hulken och springa snabbare än Flash samtidigt som man håller i ett dubbelpipigt massförstörelsevapen och skjuter på gröna gubbar är bara en liten del av allt vi kommer att få uppleva. Man kommer även att kunna uppgradera sina vapen och som vanligt få springa runt helt fritt i världen och skapa kaos.

Spelet släpps den 20 Augusti i Nord och Sydamerika medans resten av världen får hålla sig tills 23 Augusti.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.