Nya Call of Duty: Infinite Warfare kommer i november, stream ikväll

Ikväll klockan 19:30, på Twitch, kommer utvecklaren Infinity Ward hålla i en stream där de ska berätta om den nya vändningen med Call of Duty: Infinite Warfare. Missa inte det!

Den 4 november är det dags att dra ut i ett nytt krig då nästa installation av Call of Duty släpps. Call of Duty: Infinite Warfare sätter berättelsen främst, i ett narrativ om ledarskap och ansvar. Som kapten över ett eget krigsskepp får spelaren möta en överväldigande motståndare och använda sig av nya vapen i spännande miljöer, bland annat i rymden.

Inkluderat i flera specialutgåvor av Infinite Warfare medföljer en remaster av det hyllade Call of Duty: Modern Warfare. Med bland annat en grafisk uppgradering, dynamisk ljus, omarbetade animationer och förbättrade multiplayerfunktioner är Call of Duty: Modern Warfare Remastered en möjlighet för nya fans att återvända till en klassiker.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered inkluderas i följande utgåvor av Call of Duty: Infinite Warfare:

  • Legacy Edition.
  • Digital Deluxe Edition.
  • Legacy Pro Edition.

Call of Duty: Infinite Warfare släpps den 4 november till Playstation 4, Xbox One och PC.

Nedan, en liten video från utvecklarnas erfarenheter på Infinity Ward.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.