Nya kartan i DCS World tar oss till Sinai

DCS: Sinai tar oss till Egypten, Israel och Saudiarabien. Kartan är fokuserad på Sinaihalvön som ligger mellan Suezviken och Akabaviken, med östra Egypten i väst och södra Israel i öst. Sedan urminnes tider har detta område varit en strategisk plats rik på resurser, natur, religion och historia. Terrängen inkluderar ett varierat landskap, från öken och berg i söder till oaser och kustlinjer i norr.

En betydande sevärdhet är Suezkanalen – en konstgjord vattenväg som förbinder Medelhavet med Röda havet och ger en kortare väg mellan Europa och Asien. Kanalen markerar en gräns mellan Afrika och Asien, vilket gör den politiskt betydelsefull för regional säkerhet och stabilitet.

Stora städer som ingår är Kairo (inklusive Kairo internationella flygplats), Ismailia, Alexandria, Suez, Port Said och Tel Aviv. Objekt och resurser har delats upp i territorier för att presentera unika, regionala egenskaper. Cirka 100 unika objekt och arkitektoniska monument ingår, däribland de stora pyramiderna i Giza .

Militärbaser, strategiska hamnar och andra militära faciliteter kommer att hjälpa till att förverkliga olika historiska scenarier baserade på de arabisk-israeliska krigen, samt fiktiva uppdrag och kampanjer. DCS: Sinai omfattar tidsperioden 2000 till 2022.

Den totala storleken på DCS: Sinai-terrängen är 1500 x 1000 km, varav 700×700 km är detaljrikt återgivna.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.