Nyheter i Pokémon X & Y!

Enligt Neogaf har ny information släppts om de kommande Pokémon spelen X & Y i det senaste numret av den japanska tidningen Coro Coro.

Fyra nya Pokémon avslöjas. En bergsget som heter Gogoat (av typen grass), en rödhake som heter Yayakoma (av typen normal/flying), en ödla som heter Elekiteru (av typen normal/electric) och sist men inte minst en panda som heter Yanchan (av typen fighting).

Den nya regionen har avslöjats som ”Karos,” och möjligheten att välja en av tre hud-och hårfärger är för första gången möjligt i Pokémon-serien.

En dold illustration av regionens karta visas i bakgrunden av sökningen, men den är alltför skymd för att kunna urskilja något signifikant annat än det faktum som verkar ha en flod som rinner genom den. Den viktigaste staden i spelet (Miare) var utställningsmonter dock, och verkar vara en stor, fransk-inspirerad stad med en utomhusmarknad.

ScraftyDevil på Neogaf. Egen översättning.

Pokémon X och Pokémon Y släpps till Nintendo 3DS i oktober 2013.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.