Nyheter till PlayStation Plus

Playstation Plus

Nu när januari snart nått sitt slut och troligtvis kalla februari står för dörren så kan PlayStation hjälpa till och sprida lite värme. Med en rad av spelrabatter till PlayStation Plus medlemmar som exempelvis Sleeping Dogs, F1 Race Stars eller WipeOut 2048 så lär februari bli en lite bättre månad. PlayStation Plus kommer även uppdateras med nyheter till den bärbara PlayStation Vita. PlayStation Plus arkivet kommer att uppdateras i högre grad med nya spel, beta tester och annat roligt under kommande månader med början i februari.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.