Så kvalar du in till Nintendo-SM

Nintendo har avslöjat lite detaljer om hur kvalspelet till årets Nintendo-SM kommer att se ut. Tävlingen går av stapeln under årets Gamex-mässa i Kistagallerian den 1-4 november. För att kvala i årets Nintendo-SM krävs det att man spelar tre spel. Det första kvalspelet är Mario Kart 7 och för att komma vidare till kvalspel 2 – Mario Party 9 – måste man dessutom ha kört bra. Det tredje kvalspelet är hemligt skriver Nintendo i ett pressmeddelande.

Mario Kart 7 kommer att spelas på Nintendo 3DS XL. och här gäller det att ha bästa tid på tre varv. Banan som körs är Flower Cup – Mario Circuit och alla karaktärer är tillåtna men guldobjekt är förbjudna.

Om man lyckas bra i det första kvalspelet så går man vidare till andra omgången där Mario Party 9 är spelet som gäller. I en Time Attack så har man 15 minuter på sig att visa vad man går för. Har man inte kommit i mål då avbryts man och ens resultat blir det antal minispel man klarat av så långt

Det tredje kvalspelet är hemligt och kvalet börjar sent på respektive kvaldag för de som kvalificerat sig vidare. För att få spela kvalspel 3 måste man ha gjort bra ifrån sig i både kvalspel 1 och kvalspel 2.

Finalen hålls på söndagen, men ingen information har släppts angående finalen ännu.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.