Nytt Animal Crossing exklusivt till Nintendo Switch 2019

I natt under Nintendo Direct passade Nintendo på att avslöja att de arbetar på ett Animal Crossing som släpps exklusivt till Nintendo Switch 2019. Hurra!

Mitt i natten sände Nintendo sitt Direct, med massor av information om kommande spel, både nya och konverteringar av populära titlar.

Sändningen avslutades med en fruktansvärd luring – Isabelle från Animal Crossing lullade på borgmästarens kontor och pratade för sig själv samtidigt som spänningen om en utannonsering av Animal Crossing växte bland tittarna. När hon sedan bekräftades som en ny kämpe i Super Smash Bros. Ultimate flödade besvikelsen i chatten på Youtube. Men teasen var inte över. Efteråt skiftade fokuset över till den chilla Tom Nooks som satt på sitt kontor och åter igen väcktes spänningen. Rätt var det var konstaterade Tom Nooks att han skulle behöva förbereda för Isabelle och borgmästarens återkomst efter allt Smashande – Bam! Animal Crossing Switch confirmed.

Förutom ett vagt ”2019” vet vi i dagsläget inget mer om Animal Crossing annat än att det blir exklusivt till Nintendo Switch, men räkna med ett dedikerat Nintendo Direct nästa år.

Nu ska jag ta ett äpple och bara mysa.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.