Nytt Mario & Luigi i juli

Den 12 juli släpps det fjärde spelet i spelserien Mario & Luigi med tillnamnet Dream Team Bros. Precis som tidigare är det ett rollspelsäventyr med Mario och Luigi i huvudrollerna. Upplägget känns igen sedan tidigare. Till en början verkar allt vara frid och fröjd tills Princess Peach blir kidnappad. Men här kommer twisten: Det är inte Bowser som är skurken. Istället presenteras en helt ny fiende, en spöklik fladdermuskung kallad Antasma som styr över en dimension som heter Dream World.

För att rädda Princess Peach och besegra Antasma måste Mario gå in i drömvärlden med hjälp av en sovande Luigi.  Genom att pendla mellan drömvärlden och den riktiga världen så har Mario och Luigi en chans att lösa pussel, besegra fiender och ännu en gång rädda prinsessan.

Mario och Luigi har en hel del nya tricks för att handskas med fiender i detta spel. Det kan vara allt från att röra Luigis mustasch till att klia hans näsa. Alla såna interaktioner med Luigi gör att det händer något i Dream World.

För de som inte spelat något Mario & Luigi innan kommer det också att finnas meddelanden med ledtrådar, ett easy mode och slow attack mode.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.