Se Bidoof’s Big Stand på Youtube!

Han kan Cut. Han kan Rock Smash. Men kan han vinna?

Gillar du tecknat? Gillar du Bidoof? Då är Bidoof’s Big Stand något för dig!

The Pokémon Company International uppdaterar med jämna mellanrum sin officiella Pokémon-kanal på Youtube med alla sorters animationer. Det gäller allt från fåniga rickrolls till hela Pokémon-avsnitt av den seriösare sorten. De alla håller också väldigt hyfsad kvalitet. Gillar man Pokémon-innehåll överhuvudtaget så rekommenderar jag att man kilar över dit och prenumererar redan nu.

Den här gången bjuder de på det korta animerade äventyret Bidoof’s Big Stand. I den här historien konfronteras både vi och karaktärerna med den eviga frågan: Är Bidoof egentligen bra för något annat än HMs*?

Ta reda på sanningen själv om Bidoof. Big Oof or No Ooof?

Fenomenet Bidoof Day

Om du redan är ett fan av den officiella Pokémon-kanalen så kanske du redan har hört talas om Bidoof Day. Japp, det är en faktisk grej. Den fantastiska lilla bävern har sin egen dag vilket infaller den förste juli varje år. På twitter har kanalen fått ”kritik” för att ha missat att lägga upp denna gemytliga lilla animations-snutt på rätt dag.

I deras svar får vi dock reda på sanningen: de försökte men lyckades inte nå rätt deadline. Men vad gör det? Precis som de själva säger måste jag instämma: varje dag kan vara Bidoof-dag om man vill!

*Om du aldrig har spelat ett klassiskt Pokémon-äventyr förut så behöver kanske termen HM en förklaring. HM står för Hidden Move och syftar på de tekniker som tränare måste erhålla för att ta sig vidare i terrängen i varje Pokémon-äventyr. Det var väldigt vanligt förr i de äldre spelen att en tidig Normal Type Pokémon som Rattata eller Bidoof åkte på den rollen och fick alla sina attacker ersatta av HMs. Om du vill veta hur de har löst detta i Pokémon Brilliant Diamond så kan du läsa recensionen här.

0 Delningar

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.