Nytt Pac Man presenteras

I dag är en stor dag för alla Pac Man-fans runtom i Europa och Australiasia. I dag presenterades nämligen Pac Man and the Ghostly Adventures.

Det utlovas ett nytt uppfräschat universum, men även de klassiska elementen, däribland att stöta ihop med spöken. Vi ska få se en innovativ men ändå en bekant spelupplevelse. Spelet kretsar kring det livfulla universumet av Pac Man. Där levde ”Pacworlders” i fred tills Netherworld-spökena, ledda av deras onda ledare Betrayus, flydde från deras makabra värld för att ta kontroll över Pac-världen. Det sista hoppet står till den sista överlevande gula ”Pacworldern”.

Olivier Comte, från Namco Bandai Games i Europa, kommenterar spelet:

Som en av de mest ikoniska och populära spelkaraktärerna har Pac Man blivit symbolen för vårt företag. Som en önskan att förnya Pac Man-franchisen, och ge den till en ny generation av spelare, är vi stolta att introducera ett helt nytt koncept i Pac Man-universumet med Pac Man and the Ghostly Adventures.

Vi får chansen att spela Pac Man på Xbox 360, Playstation 3 och Wii U. Det kommer också att släppas en annan version till Nintendo 3DS.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel- och sportnörd ursprungligen från de djupa Dalslandsskogarna. Spel är avkoppling likväl som underhållning. En match (som ofta blir både två, tre och femton) på NHL eller Fifa är svårslaget.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.