Sonic och Pac-man gästar varandras mobilspel!

Bandai Namco och Sega har avslöjat att man kommer att låta allas vår blåa speedade igelkott Sonic och glupska gula prick Pac-man göra gästbesök i varandras mobilspel.  Sonic kommer alltså att bli en spelbar karaktär i PAC-MAN till iOS och Android och Pacman och Ms. Pacman kommer att bli spelbara i Sonic Dash. Det finns en berättelse i spelen som binder samman denna lilla crossover och det finns dessutom en hel del nytt material i form av banor och turneringar.

”Vi vet att fansen kommer att bli väldigt glada över det här speciella eventet som för samman två ikoniska tv-spelsuniversum med varandra för första gången på mobiler i en fartfylld upplevelse” säger Chris Southall, en av topparna på SEGA HARDlight.

Den här lilla kampanjen började den 20:e Februari och kommer att pågå tills den 20:e Mars i år. Både Sonic Dash och PAC-MAN finns att ladda ner gratis på App store och Google play.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.