Nytt spelläge under utveckling för World of Tanks

Roll out!

World of Tanks kommer snart att få ett spelläge kallat Frontline, där episka strider för upp till 60 spelare (30 i vardera lag) kan rulla runt med sina tanks över en area på 9 kvadratkilometer. Det ena laget kommer agera försvarare för ett territorium medan det andra laget ska försöka inta sagda plats. Det hela utspelar sig över ett antal rundor för att slutligen kora vinnaren.

Wargaming har ingått ett partnerskap med Australiensiska Bongfish för att skapa det nya läget. Bongfish har jobbat med en rad andra utvecklare över åren och är mer än kapabla att leverera ett spännande läge tillsammans med Wargaming.

”Spelare har länge efterfrågat ett sätt att spela större lag, större banor och nya spelsätt under en ganska lång tid,” säger Milos Jerabek, utvecklingschef för World of Tanks. ”Vi har jobbat på Frontline ett bra tag nu och är lyriska över att få visa världen vad vi har skapat,” säger Michael Putz, grundare och VD för Bongfish.

Spelläget släpptes idag till World of Tanks testservrar och förhoppningsvis blir det ett uppskattat tillägg för ett redan actionpackat spel! Mer info finns att se i videon!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.