Sabaton gör musik med World of Tank-tema

Stål möter stål: Sabaton och World of Tanks presenterar ett nytt spelevenemang & musikvideon "Steel Commanders"

Gör dig redo att headbanga med i det senaste samarbetet mellan World of Tanks och det svenska metalbandet Sabaton. De två sidorna av heavy metal är klara för en riktig show. Den sparkar i gång i full kraft med musikvideon Steel Commanders som sedan följs upp med ett massivt spelevenemang som ger spelare tillgång till något historiskt: spelets allra första Premiumvagn klass IX. Det skriver Wargaming i ett pressmeddelande.

Det har varit en fantastisk upplevelse att jobba med alla på World of Tanks och Wargaming med detta jätteprojekt. Tillsammans har vi gjort en episk musikvideo till ’Steel Commanders’ och det är ett perfekt sätt att sparka igång vårt jättesamarbete. Vi är stolta över att vara en del av detta helt nya spelevenemang som introducerar den allra första Premiumvagnen klass IX som huvudbelöning och även har oss som besättningsmedlemmar, säger Joakim Brodén, sångare i Sabaton.

Under Krigsandan, som pågår från 27 augusti till 6 september, får spelare 10% extra rabatt på köp av Strv K, samma gäller för 3D-stilen. Strv V har även sitt eget soundtrack från Sabaton och låter dig tjäna obligationer i slumpvis matchade strider, så det är en vagn ingen sann pansarsoldat kan missa, World of Tankshistoria eller ej.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.