Ocelot Ardent rullar in i Grand Theft Auto Online

Är du ute efter en ny kärra är det hög tid att spana in vad som dykt up i garaget i Grand Theft Auto Online. De galna injengörerna hos Ocelot har ni hamrat ihop ett vrålåk som kombinerar restro-estetik med frontmonterade maskingevär. Allt som behövs för den moderne bilisten. Låter detta som något för dig kan du plocka upp ditt eget exemplar hos Warstock Cache and Carry.

Utöver detta är det dubbla payouts och bonusar fram till den 28’e Augusti, så nu är det dags att spela fram lite cash. Vill du spendera dessa pengar direkt så är det passande nog även 25% rabatt på flera produkter i spelet. Först och främst gäller den för Smoke Tree Road Bunker och ALLA Executive Offices. Rabatten gäller även för följande fordon:

  • Rocket Voltic
  • Cognoscenti 55
  • Schafter LWB

Mellan 22’a och 28’e Augusti pågår även följande premium-events inne i Grand Theft Auto Online:

  • Premium Special Vehicle Race – “Pulse” (Locked to Rocket Voltic)
  • Time Trial – “Coast to Coast”

Med andra ord är det ett fantastiskt tillfälle att spela lite extra.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.