HyperX lanserar världens första Dual Chamber headset

Letar du efter ett nytt headset så är troligtvis HyperX Cloud Alpha ett mycket relevant alternativ. Headsetet presenterades precis på Gamescom och skryter med att vara först att inkorporera Dual Chamber-teknologi. Detta innebär i snabba drag att inga dova eller lågfrekventa ljud filtreras bort i bruset av ljud i mellanregistret eller det högre registret. Detta leder till en märkbart förbättrad ljudkvalitét och de har arbetat hårt med att även göra det så bekvämt som möjligt.

HyperX är en av huvudpsonsorerna till den stora turneringen i Playerunknown’s Battlegrounds på eventet. De har bidragit med 80 spelstationer och om du tillhör skaran som kommer tävla får du därmed även testa på Cloud Alpha. Om du prova på i mindre kompetetiv miljö så har naturligtvis HyperX även ett bås i Gamescoms företagsområde. Befinner du dig på plats så hittar du dem i Game Industry Business Lounge, hall 2.2 med bordsnummer C050.

Utöver sin ljudkvalitét så är även Cloud Alpha flexibelt i sin användning. Headsetet är kompatibelt med PC, PS4, Xbox One, Mac, Mobil, Nintendo Switch och virtual reality-system med 3.5mm portar. Oavsett vad du har för föredraget system så kan du med all säkerhet kunna använda det. Det utannonserade priset är €99.99, så runt tusenlappen, och headsetet kommer släppas den 25’e September.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.