Oddworld kommer till PS5

“Vi använder kraften från PS5 för att pusha Oddworld: Soulstorm mot en cineastisk, visuell upplevelse, med storytelling som sträcker sig över tidigare titlar. Spelet är på en skala som är större än någonsin tidigare.” säger Lorne Lanning, Co-Founder för Oddworld Inhabitants. “Dess tekniska framsteg är kapabla att leverera på en fantastisk, grafisk nivå, med ett avancerat 3D-ljud. Tillsammans med den avancerade DUALSENSE Wireless Controller kommer PS5 förbättra vår storytelling och våra artistiska möjligheter att skapa en djupare och mer känslomässig koppling till Oddworld.”

Soulstorm är det andra spelet i Abes epos. Det tar vid där New ‘N’ Tasty slutade. Abe har gått igenom en transformation från att vara en bortkommet Mudokon-kugghjul, till att bli en otippad hjälte som reser sig som en stråle av hopp.

Revolutioner startar alltid smått, men kan få fotfäste och momentum väldigt snabbt. Abes handlingar har inte passerat förbi osett. Det välfinansierade och mäktiga motståndet reser sig sakta mot honom. I Soulstorm kommer Abe upptäcka en fruktansvärd plan, som hotar att utplåna allt hopp hans folk har om frihet. Om Abe misslyckas att överkomma denna utmaning kommer hans folk aldrig få en chans att känna sagda frihet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.