Se 15 minuter från Borderlands 3 kommande expansion

Är ni nyfikna på Borderlands 3s kommande DLC Bounty of Blood kanske en kvarts frestelse är intressant. Se den spoilerfria härligheten här ovan.

Som vi nämnt tidigare så är Bounty of Blood draperat i ett westerntema, med tillhörande ökenbiomer och dammiga städer. Gehenna är planeten det tar plats på och här får våra vault hunters träffa ett helt gäng nya karaktärer. Ditt uppdrag? Att besegra och samla in efterlysningen på The Devil Riders, ett brutalt gäng som terroriserar staden Vestige.

Bounty of Blood kommer den 25 juni och är del av Borderlands 3 Season Pass och Super Deluxe Edition. För en närmare titt på den tredje expansionen, klicka här.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.