Ödlor är skurkar i kommande Star Trek-spelet

De flesta av er vet säkert redan om det, men tidigt nästa år så kommer Namco Bandai tillsammans med Paramount Pictures att släppa nästa Star Trek-spel. Spelet är inspirerat av JJ Abrams film från 2009 och bland skurkarna kommer vi att hitta ödlerasen ”The Gorn”. De blodtörstiga Gorn-ödlorna kan förgifta sina fiender och orsaka hallucinationer eller till och med död.

På den goda sidan ser vi de legendariska Kapten Kirk och Mr Spock och de måste på bästa tv-spelsmanér jobba tillsammans för att lyckas besegra sina motståndare. Spelet är ett uttalat co-op äventyr. Originalskådisarna från filmen Chris Pine och Zachary Quinto kommer att stå för röstskådespeleriet i filmen. Dessutom dyker Simon Pegg upp i rollen som Scotty. Star Trek kommer att släppas till PS3, Xbox 360 och PC i början av 2013.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.