Elden Ring samlarutgåvor är… slutsålda!

PC, Xbox, Playstation. Rubbet! Allt är slutsålt förutom standardutgåvan.
Hoppas du inte ville ha en samlarutgåva till det mest efterlängtade spelet 2022.

Efter gameplay-uppvisningen tidigare i eftermiddag utannonserade Bandai Namco samlarutgåvorna till det hett efterlängtade Elden Ring. Det dröjde inte länge förrän varenda en av de begränsade och numrerade samlarutgåvorna köptes upp. Resten är tårar och krossade drömmar.

Samlarutgåvorna kom i två utföranden, en ”vanlig” och en premium. Där den ena hade en 23 centimeter hög samlarfigur av Malenia, stålbok, konstbok, soundtrack, lite kort och klistermärken och en snygg kartong att gömma allt i, har premiumversionen allt plus en fullskalig kopia av Malenias snygga valkyriahjälm! Dessa kom i 6000 till antalet och är numrerade, så att den lyckliga köparen kan veta hur snabbt de klickade på buy.

Men allt tog slut så vi andra kan glömma det. Scalpers kan sticka och brinna.

Hoppet finns hos de olika återförsäljare som samarbetar med Bandai Namco. De kan komma att sälja den vanliga samlarutgåvan. Premiumvarianten var exklusiv till Bandai Namcos webbutik. Spetsa öronen och speja aktivt ifall du vill hugga i en Collector’s Edition. Webhallen som brukar vara snabba med att lägga ut diverse utgåvor har inga för tillfället. Samma tillstånd är det på MediaMarkt och CDON som bara har standardutgåvor.

Launch Edition, vilket innefattar alla standardutgåvor (och samlarutgåvor) vid release har lite gott inkluderat. Bland annat en poster, tre klistermärken, ett textilmärke, tre vykort och en tidsbegränsad alternativ stålförpackning med exklusivt tryck.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.