Onrush och SOMA till PS Plus-medlemmar i december

Det första spelet som blir gratis att ladda ner för medlemmar med Playstation Plus är Onrush, en galen racingupplevelse från den racing-studion Codemasters. I Onrush tävlar du på gigantiska banor som sträcker sig genom grönskande skogar, övergivna fabriker och till och med mars-liknande landskap fyllda med brinnande rymdskepp. Det är enorma hopp runt nästan varje hörn, och spelet uppmanar dig konstant att ta så många risker som möjligt.

Onrush handlar inte om att komma först över mållinjen, utan att göra tricks och krascha in i dina motståndare på de mest kreativa sätt du kan tänka dig. Om letar efter ett nytt spel i stil med Motorstorm och Burnout-serierna, där du inte behöver tänka på att bromsa eller vara rädd om andra spelare, så är Onrush definitivt spelet för dig.

Skräcken under havsytan

Det andra spelet i december kommer från en studio som är experter på skräckspel. SOMA är skapat av Frictional Games, en svensk studio som bland annat står bakom kritikerrosade spelet Amnesia: The Dark Descent. I SOMA vaknar du upp i mitten av en mörk och övergiven forskningsbas på havets botten. Du kommer inte ihåg vad som har hänt där, men en sak är säker: Någonting är allvarligt fel och du går inte säker. I spelet vandrar du runt genom många labyrint-liknande korridorer där någon – eller någonting – kan vänta runt varje hörn. Om du blir upptäckt har du ingen möjlighet att slåss tillbaka mot djupets faror. Ditt enda alternativ är att fly. SOMA tar väl tillvara på element från psykologisk skräck, istället för att bara förlita sig på snabba och plötsliga överraskningar.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.