Här är september månads gratis PS Plus-spel

Under september kan PlayStation Plus-medlemmar använda sina superkrafter över hela Seattle i Infamous: Second Son och förtrollas i sagoberättelsen i det handritade RPG-spelet Child of Light. Partyquiz-spelet That’s You! går fortfarande att ladda ner kostnadsfritt.

Infamous: Second Son

Infamous: Second Son är det tredje spelet i den kritikerrosade Infamous-serien, som först lanserades till PlayStation 3. I Second Son spelar du som Delsin Rowe, en ung bråkstake som en dag får superkrafter av misstag. Med nyfunna krafter, är Seattle din lekplats där du kan använda dina superkrafter fritt – för den goda eller onda sidan.

Child of Light

Det andra spelet denna månad är Child of Light, en handritad RPG-berättelse från Ubisoft. Du spelar som Aurora, en tjej som träder in i underlandet Lemuria, där solen, månen och stjärnorna stulits av den onda drottningen Umbra.

Spelet beskrivs bäst som en blandning mellan Narnia och Alice i underlandet, där du under spelets gång möter både charmerande men också skräckinjagande varelser. Men låt dig inte luras av spelets söta karaktär. Child of Light innehåller utmanande strider med spännande inslag och är inte på något sätt ett enkelt spel.

That’s You!

Utöver Infamous: Second Son och Child of Light, kan du fortfarande ladda ner PlayLinks partyquiz That’s You! kostnadsfritt.

I That’s You! kan du och dina vänner en gång för alla avgöra: Vem är den sämsta föraren? Vem har bäst klädsmak? Och vem är den sämsta kocken?

That’s You är en del av PlayLink, en kollektion av sociala spel där man använder sin smartphone eller surfplatta som handkontroll och kamera.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.