Osäker på hur du ska bli mäktigare i Destiny? Se hit!

Nu när Destiny uppdaterats med nytt innehåll och en högre max level kanske många tror att det bara finns en metod att nå taket. Till allas glädje kan vi poängtera att det numera finns flertalet vägar till den högsta nivån på 335 light. Idag leder alla vägar till max level.

Utan att göra något väsen ifrån sig har Bungie öppnat upp en sida där spelare kan planera sin resa till 335 genom att välja de aktiviteter som uppdaterats med bättra loot.

Besök Light Journey här och räkna ut på vilka sätt du kan nå 335.

En viktig detalj som Bungie har glömt att nämna men som sidan avslöjar är att exotiska engram från och med uppdateringen kommer att ge bättre loot. De kommer alltid att ge loot av ett högre värde än karaktärens totala light level. Galet eller hur? Så mitt tips till er är att köpa så många Three of Coins ni har råd med på fredag när Xûr kommer och börja samla engrams. Men kom ihåg att ta på er all er bästa utrustning innan ni lämnar in dem.

 

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.