Övernaturligt från The Sims 3

[youtube id=”iBGQcqPE-JI” width=”600″ height=”350″]

I en aldrig sinande ström av tillägg till The Sims 3 så lämna nu EA produktplaceringar och superstjärnor för ett tag. Istället släpper man in det ockulta i kultspelet.

Electronic Arts meddelade idag att expansionen The Sims 3 Övernaturligt till PC och Mac är under utveckling och kommer att börja säljas i Sverige under september 2012. I det kommande expansionspaketet från The Sims Studio kan spelarna leva ett övernaturligt liv som varulvar, vampyrer, häxor och älvor. Förbanna dina simmar eller ge dem tur med hjälp av kraftfulla trollformler, potenta trolldrycker och magiska förmågor, i en värld fylld av märkliga händelser, rysliga överraskningar och en och annan zombieattack.

“Med ett stort utbud av mystiska livsstilar låter The Sims 3 Övernaturligt spelarna ta del av ett nytt gameplay som visar upp en mörkare sida av The Sims”, berättar Scott Evans, General Manager, The Sims Studio.

I The Sims 3 Övernaturligt får spelarna möjligheten att skapa varulvar, älvor, häxor och mer avancerade vampyrer med hjälp av Skapa en Sim-verktyget, och anpassa allt från längden på varulvarnas hårman till längden på älvornas vingar. Tillsammans med de övernaturliga Simmarna kommer spelarna att upptäcka nya förmågor, personlighetsdrag, färdigheter och interaktioner som förbättrar hela spelupplevelsen, inklusive vampyrer med långsamt åldrande, medfödda magiska färdigheter hos häxor, och varulvar med full kontroll över sina djuriska instinkter, och med förmågan att själv bestämma när de vill förvandlas.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.