Fuskare mot fuskare i Max Payne 3

Ingen gillar fuskare och de flesta av oss vet hur grymt enerverande det kan vara att möta en motspelare som använder sig av auto aim eller wallhack.  Problemet finns i de flesta onlinespel och Max Payne 3 är inget undantag. Sättet Rockstar har valt att hantera fuskarna är dock helt unikt.

Istället för att helt sonika slänga ut fuskarna från servrarna så kommer Rockstar att placera alla fuskare i något man kallar Cheaters Pool. Där kommer fuskarna endast att kunna spela mot andra fuskare. Om man hamnar i Cheaters Pool så kan man be Rockstar att åter igen få tillgång till de ärliga servrarna, men om man blir påkommen med otillåtna mods en andra gång så kommer Rockstar att stänga av spelaren från de ordinarie servrarna permanent. Om så sker så kommer Rockstar också att radera all spelarens statistik från ledartavlorna.

Rockstar uppmanar alla ärliga spelare att rapportera fuskare till dem genast och tackar samtidigt för deras engagemang.

Källa: Rockstar

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.