Overwatch donerar till cancerforskning med spelarnas hjälp

Det här är inte första gången Blizzard har dragit igång kampanjer för att tillsammans med spelarna kunna donera till välgörande ändamål. Nu har turen kommit till Overwatch. Fr.o.m. den 8:e maj, fram till den 21:a maj, kommer Blizzard donera 100% av inkomsterna från Mercys rosa skin till Breast Cancer Research Foundation (BCRF). Blizzard kommer donera de totala intäkterna när kampanjen tar slut. Pink Mercy kostar 14.99 euro (ca 157 kr). Donationen ger er inte bara Pink Mercy, men även några sprayer som är mer än orimligt söta.

Bröstcancer är den vanligaste cancersjukdomen hos kvinnor. Ungefär 20 kvinnor drabbas varje dag. Sjukdomen är vanligast i medelåldern och uppåt, men chansen att botas från bröstcancer har ökat de senaste årtiondena. Detta beror på en utvecklad teknologi som gör att den kan upptäckas snabbare och behandlas effektivare. För mer information om bröstcancer kan ni läsa mer här.

 

 

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.