Overwatch inleder ny gratishelg på fredag

Passa på att spela Year of the Dog.

Är du en av de få som ännu inte blivit frälst av Overwatch? Misströsta inte, det finns hopp för dig ännu, ety till helgen blir Overwatch åter igen gratis att spela. Med start kl 20.00 på fredag till och med kl 09.00 på tisdag kan alla som vill testa spelet kostnadsfritt på PC, PlayStation 4 eller Xbox One. Hela spelet blir alltså tillgängligt utan kostnad och om du bestämmer dig för att fortsätta spela efter helgen så följer alla dina prestationer med när du köper Overwatch.

 Som lite extra grädde på moset så pågår just nu eventet Year of the Dog med spelläget Capture the Flag. en något annorlunda Overwatch-upplevelse, men ack så rolig.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.