Blizzard bjuder på gratis spelhelg i Overwatch

Nästa vecka mellan 9-12 september bjuder Blizzard på en gratis spelhelg på sin skapelse Overwatch. Samtliga karaktärer och kartor kommer vara upplåsta med möjlighet att spela Quick Play, Custom Games eller Weekly Brawl. Dina framsteg sparas och kan användas vidare om du bestämmer dig för att införskaffa spelet efter provperioden. För att kunna ladda ned spelet måste du som innehar en Xbox One ha ett Xbox Live-medlemskap aktiverat.

Gratisperioden startar kl 18.00 UTC-tid på fredagen och avslutas kl 23.00 på måndagen. Se nedan tabell för vilken tidsregion som tillhör varje världsdel. Klicka här för mer information om hur du installerar Overwatch.

EUROPE:

THE AMERICAS:

ASIA:

19:00 BST on Sept 9

20:00 CEST on Sept 9

21:00 MSK on Sept 9

11:00 a.m. PDT on Sept 9
12:00 p.m. MDT on Sept 9
1:00 p.m. CDT on Sept 9

2:00 p.m. EDT on Sept 9

3:00 p.m. ADT on Sept 9

3:00 p.m. BRT on Sept 9

3:30 p.m. NDT on Sept 9

2:00 a.m. SGT on Sept 10

4:00 a.m. AEST on Sept 10

6:00 a.m. NZST on Sept 10

2:00 a.m. CST on Sept 10

3:00 a.m. KST on Sept 10

3:00 a.m. JST on Sept 10

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.