Overwatch: Storm Rising är här

Klockan tickar för Tracer, Genji, Winston och Mercy. De har rest till Kuba för att jaga ned Talonbossen Maximilien. Det är ditt jobb att, tillsammans med tre andra spelare, bryta er in bakom fiendens linjer, skjuta ned motståndet och tillfångata den kända omnicbossen.

Utöver Storm Rising finns även tidigare Archives-uppdrag tillgängliga, dvs Uprising och Retribution. Med tre år för detta event finns det en enorm mängd skins, poses och annat gott att få under detta event.

Storm Rising är tillgängligt fram till den 6 maj på PC, Xbox One och PS4.

För er som funderar på att testa Overwatch finns det läge att göra det nu. Fram till den 23 april är spelet gratis att testa och ger tillgång till alla hjältar från spelet, samt alla spellägen

Testspelare kan levla upp, få loot boxes och låsa upp kosmetiska föremål som får behållas om spelet köps på samma konto. Spelet kommer då även med vissa rabatter.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.