Oy Bergsala AB – Nintendos nya distributör i Finland

Bergsala AB, Nintendos distributör i Skandinavien, kommer från och med den första maj även ta över rollen som Nintendos distributör i Finland. Det blir det finska dotterbolaget Oy Bergsala AB som tar över ansvaret från den tidigare distributören i Finland, Amo Oy. Oy Bergsala AB kommer att sköta försäljningen, marknadsföringen och distributionen av Nintendos produkter i Finland.

Örjan Öberg, VD på Bergsala AB, kommenterar: “Vi ser förstås väldigt mycket fram emot att ta ansvaret för Nintendo i Finland och att utveckla vårt samarbete med Nintendo of Europe ytterligare.”
Laurent Fischer, marknadschef på Nintendo of Europe: “Med tanke på hur viktig den nordiska regionen är för oss, så känns det som ett bra strategiskt drag att utöka vårt samarbete med Bergsala AB och därmed ha en distributör som sköter dessa fyra länder.”
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

TV- och datorspel har varit en passion för mig i hela mitt liv. Jag började spela redan vid två års ålder på farsans NES och har sen dess byggt upp ett stort intresse för det. Att skriva har jag tyckt om att göra under en lång tid men det ska alltid vara på mina villkor så nu när jag kan förena det med spelandet är det underbart!

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.