Underhållning som kan betala sig

Precis som videospel ska spel i allmänhet, och kanske lotto i synnerhet ses som underhållning, något som ska vara roligt och som faktiskt kan betala sig om man har lite tur. Visste du att man även kan bli rik på videospel? Men då krävs det mycket träning!

Det kanske inte är det lättaste att hitta en gemensam nämnare mellan Lotto och videospel, men visst får man säga att båda är en form av underhållning, något som kanske kan få en att glömma den grå vardagen och drömma sig bort en stund.

Videospel, då och nu

Videospel har en historia som sträcker sig så längt tillbaka som till 1950-talet, även om såklart dåtidens videospel skiljde sig oerhört från dagens avancerade, och påkostade videospel. Alla har vi väl en speciell relation till olika typer av videospel, vare sig det handlar om Atari, Sega Mega Drive, Nintendo, Game Boy, Playstation eller Xbox.

Visst minns man de gråa och regniga dagar man satt sittandes hemma och spelade videospel med kompisarna, ett trivsamt nöje som man med enkelhet kunde spendera timme efter timme med. Alla har vi väl våra egna favoritspel vare sig det handlar om Super Mario Kart, Zelda, FIFA, Final Fantasy eller Resident Evil, eller kanske Grand Theft Auto?

Bli förmögen på att spela videospel

Precis som med lotto så kan man faktiskt bli rik på att spela videospel, några av världens främsta på området tjänar miljoner varje år på att spela videospel som till exempel, Counter Strike, Quake, Call of Duty och liknande spel. Kan du föreställa dig att tjäna miljoner på att lira videospel? Det vore nog en dröm för många!

Drömmar kan slå in

När vi ändå är inne på ämnet drömmar så är ju en annan dröm att vinna stort på lotto, visst chansen är kanske inte så jättestor, men den finns och någon ska ju vinna och alla har ju lika stor chans att ta hem den stora jackpotten!

Säg att du skulle plocka hem en storvinst, skulle du då spela videospel på heltid, eller kanske skulle du till och med starta ditt egna företag som skapar videospel? Vi har ju flera välkända och oerhört framgångsrika spelutvecklare i vårt lilla land. Det ska vi vara stolta över. Blir du nästa spelproffs, spelutvecklare eller lottomiljonär?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.