Här är nästa Batman-spel

Nananananananananana BATMAN!

Så lär inte signaturmelodin till Batman Arkham Origins låta, men det är inte mindre efterlängtat för det. Batman Arkham Origins är uppföljaren till Batman Arkham City, men själva storyn utspelar sig sju år före det förra spelet. Arkham Origins kommer att vara större än sina föregångare och vi får lära känna Bruce Wayne på sig väg mot att bli The Dark Knight. Under spelets gång så kommer vi att möta flera nyckelpersoner från Batman-universumet för första gången. Utgivningsdatum är satt till den 28 oktober.

Samma datum så släpps också Batman: Arkham Origins Blackgate till de handhållna enheterna Playstation Vita och Nintendo 3DS.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.