Pac-man 99 är nästa Battle Royal-spel

Det kreativt döpta PAC-MAN 99 finns nu att ladda ned gratis för prenumeranter av Nintendo Switch Online. Precis som namnet antyder är det frågan om ett battle royale-spel, det vill säga att siste puck på planen (av 99 spelare) vinner. Och precis som i andra spel av samma slag (Tetris 99 och Super Mario 35, må det vila i frid) kan du göra livet surt för motspelarna genom att – kort uttryckt – spela bra.

PAC-MAN 99 är som sagt kostnadsfritt för spelare som redan betalar för Nintendo Switch Online, och spelets huvudläge spelas just online. Ett nedladdningspaket finns dock redan tillägnligt för de som önskar mer. Detta innehåller fler spellägen: Offline-spel med AI-kontrollerade motspelare, privata matcher för att spela mot vänner, poäng- och tidsbaserade spellägen, och förutom det tjugo olika dräkter för din Pac-man-avatar att bära. Dräkterna kan även köpas var för sig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.